Basis hardloop training

Zin om te gaan hardlopen, maar je weet niet goed waar en hoe te beginnen? Dan is Alinda Sport Buiten écht iets voor jou! Samen met andere (beginnende en lichtgevorderde) lopers lekker sporten in de buitenlucht. En dat onder begeleiding van een gecertificeerde hardlooptrainer. Zo weet je zeker dat je op een verantwoorde manier bezig bent.

Alinda Sport Buiten is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Of je nu voor het eerst de (stoute) hardloopschoenen aantrekt, kampt met een blessure of zelfs al stiekem denkt aan een echt hardloopevenement. Alinda Sport Buiten helpt je jouw doelen te bereiken!

In wekelijkse trainingen van circa een uur komen alle facetten van de loopsport aan bod. Hardlopen is namelijk véél meer dan alleen maar rondjes rennen en meters maken. De lessen zijn erg gevarieerd. De ene keer verken je in spelvorm de schelpenpaadjes van het prachtige Park de Wezenlanden. Een andere keer werk je op de trappen bij het Provinciehuis aan je uithoudingsvermogen of rompstabiliteit. Ingrediënten genoeg om van jou een (betere) loper te maken. Wedden dat je verslaafd raakt…

 

Waar en wanneer?

Dalfsen: 

Zwolle:

Zwolle: